(AF) Leveren vuurwerk

Waarom vuurwerk halen bij Willems Vuurwerk?

Gescheiden systemen
Het mooie aan onze winkelinrichting is dat wij de verkoopruimte met de kassa gescheiden hebben van onze uitgifte balie waar onze bunkers zich bevinden. Zo kunnen mensen die alles al in de voorverkoop besteld hebben en verder niets extra nodig hebben gelijk doorlopen naar de uitgifte balie.

Kortere wachttijden
Door de gescheiden systemen lopen klanten die willen bestellen en willen afhalen elkaar minder gauw in de weg en kunnen wij de wachttijden inkorten. Ook wordt de raaplijst voor het personeel in de bunker uitgedraaid als u betaald hebt. Zo worden pieken en dalen in de verkoop meer uitgevlakt.

Ruime parkeergelegenheid
Willems Vuurwerk bevindt zich aan de Hekweg 1 in het pand van Willems Sierbestrating aan de rondweg (van Neede naar Ruurlo) nabij afslag Lochem. Het pand is voorzien van ruime parkeergelegenheid zowel aan de voorkant van het pand waar de verkoopruimte zich bevindt als ook aan de achterkant van het pand bij de uitgifte balies. Mocht u uw vuurwerkaankopen dus niet in één auto kwijt kunnen dan is dat geen enkel probleem. Er is parkeerplek voor iedereen!

Groot assortiment
Door een goede samenwerking met diverse vuurwerkimporteurs zijn wij inmiddels het vuurwerkverkooppunt met het grootste assortiment in de regio. Elk jaar bezoeken wij de vuurwerkshows van onze diverse importeurs om hun vuurwerkproducten te bekijken en te beoordelen. Van elke vuurwerklijn worden alleen de allerbeste producten opgenomen!

Goede kwaliteit tegen een gunstige prijs
Door al vroeg in het jaar bezig te zijn met het uitzoeken en inkopen van vuurwerk, kunnen wij de hand leggen op partijen kwalitatief goed en mooi vuurwerk die voor u, als klant, voor een aantrekkelijke prijs verkocht kunnen worden.

Wij kennen onze producten
Elke pot, pijl, cake of pakket is door ons gezien en beoordeelt. Wij weten dus van (bijna) alle producten wat de effecten ervan zijn en wat voor wie geschikt is. Heeft u geen idee wat u moet kopen, schaam u dan niet, en vraag een van onze medewerkers om u te helpen met het uitzoeken van uw vuurwerk. Wij kennen de producten en kunnen deze ook aan u laten zien middels het videoscherm in onze winkel. Zo weet u ook waar u met de jaarwisseling van gaat genieten!

Een veelvoorkomend misverstand is bijvoorbeeld dat er veel grote uitgebreide pakketten worden gekocht. Snel klaar, lekker makkelijk en veel vuurwerk. Schijn bedriegt. U betaalt veel voor zo’n pakket, de effecten ervan zijn klein en leveren vaak een teleurstelling op. Zonde! Beter is het dan om voor potten te kiezen. Het vuurwerk uit een pot is kwalitatief veel beter, kan voor hetzelfde geld en maakt voor u de beleving van vuurwerk veel aangenamer.
Let op met de aanschaf van goedkopere pakketten als u van mooie grote effecten houd. De goedkopere pakketten worden ook wel vensterbank vuurwerk genoemd, omdat meer kracht er vaak er niet in zit. Heeft u kleine (klein)kinderen dan zijn deze pakketten juist een uitkomst omdat vuurwerk voor hen nog best een beetje eng kan zijn en dan al een hele beleving op zich is.