Over Ons

Willems Sierbestrating geen doorsnee vuurwerkwinkel.

Al geruime tijd verkoopt Willems Sierbestrating aan het einde van het jaar consumenten vuurwerk onder de naam Willems Vuurwerk.
Wij beginnen ieder jaar al vroeg met het uitzoeken en inkopen van vuurwerk. Zo kunnen wij de vinger leggen op partijen kwalitatief goed en mooi vuurwerk die voor u, als klant, voor een aantrekkelijke prijs verkocht kunnen worden.

Inmiddels zijn we uitgegroeid als verkooppunt met het grootste assortiment consumenten vuurwerk in de regio tegen een aantrekkelijke prijs. Uniek is dat wij niet één standaard lijn verkopen maar juist, door goede samenwerking met diverse importeurs, verschillende merken in ons assortiment hebben kunnen opnemen. En elke pot, pijl, cake of pakket is door ons gezien en beoordeelt. Voordeel? Van elke vuurwerklijn worden alleen de allerbeste producten opgenomen!

Nu horen wij u denken; Leuk hoor, zo’n groot assortiment in vuurwerk, maar hoe weet ik nou dat ik vuurwerk koop wat ik mooi vindt? Geen paniek. 90% van de mensen die vuurwerk komen kopen hebben geen idee wat er allemaal te koop is. Schaam u dus niet en vraag één van onze medewerkers om u te helpen met het uitzoeken van uw vuurwerk. Wij kennen de producten en kunnen deze ook aan u laten zien middels het videoscherm in onze winkel. Zo weet u ook waar u met de jaarwisseling van gaat genieten!

Willems Vuurwerk is gevestigd aan de Hekweg 1 in Borculo (aan de rondweg, nabij afslag Lochem) in het pand van Willems Sierbestrating.
Uiteraard voldoen wij aan het nieuwste VuurwerkCheck keurmerk.

Vuurwerkcheck

VuurwerkCheck keurmerk
 De overheid verlangt een zelfregulerende vuurwerkbranche. Speerpunten zijn: het terugdringen van illegaal vuurwerk, (oog)letsel, overlast en afval maar zeker ook het benadrukken van het feest dat oud en nieuw moet zijn! Door de actieve voorlichting aan
de klant draagt de winkelier sterk bij aan een beter vuurwerkimago.
 
Om die reden is stichting VuurwerkCheck in het leven geroepen. VuurwerkCheck is een herkenbaar waarborg voor de consument. Het VuurwerkCheck logo geeft de consument de zekerheid dat het vuurwerk dat hij of zij aanschaft voldoet aan alle veiligheidseisen en is verkocht door een eerlijke en vakbekwame specialist die hen informeert over een correct gebruik. Koopt u bij een VuurwerkCheck erkend verkooppunt dan is het VuurwerkCheck logo vaak te vinden in de uitingen en bij de ingang van het verkooppunt.
 
Alle betrokken partijen, zoals Rijkswaterstaat, politie, brandweer, het ministerie van INM, veiligheid.nl en alle importeurs binnen de BPN, steunen VuurwerkCheck en zullen in al hun uitingen ondersteuning bieden aan de landelijke VuurwerkCheck campagne.
VuurwerkCheck communiceert vanuit een positief perspectief: Vuurwerk is in Nederland een belangri­jke en feestelijke traditie die we tot in lengte van jaren willen behouden. Daarnaast geven zij actieve voorlichting over veiligheid en (veilig) vuurwerk om zo het bewustzijn van de consument rondom vuurwerk te vergroten, illegaal vuurwerk terug te dringen en overlast en letsel te verkleinen.
 
Willems Vuurwerk, de vuurwerkspecialist die zorg besteed aan de leuke vuurwerkbeleving van de klant.